Husregler och integritet på Sociala Medier

Våra företagssidor i sociala medier erbjuder en officiell plats där befintliga kunder, framtida kunder och andra intressenter får ta del av våra produkter, nyheter och varumärket Komatsu Forest. Sidan ämnar till att diskutera och dela erfarenheter och annat gällande våra produkter. För att möjliggöra att dessa dialoger bibehålls intressanta såväl som relevanta, samt för att upprätthålla respekt och hövlighet på vår sida har vi ett regelverk för detta.

Husregler

 

  • Komatsu Forest ansvarar ej för- och representerar ej enskilda användare och deras innehåll 

  • Komatsu Forest kan komma att använda information och uppgifter som enskilda användare postar på vår sida

  • Av säkerhetsskäl förbehåller sig Komatsu Forest rätten att korrigera alternativt eliminera eventuella felaktigheter som kan vara en risk för förare och andra i närheten av Komatsu Forest skogsmaskiner.

  • Av varumärkesskyddande skäl förbehåller sig Komatsu Forest rätten att ta bort eventuella felaktigheter om våra produkter.

  • Då Komatsu Forest uppmanar till en levande och relevant dialog förbehålls rätten att ta bort kommentarer som Komatsu Forest anser vara opassande

  • Poster på Komatsu Forest sida får ej innehålla;  

- Kränkningar mot person
- Hot 
- Övriga lagbrott
- Spam
- Reklam

Enskilda användare skall förstå och respektera gällande användarvillkor och den policy för dataanvändning som gäller för respektive plattform:

Facebook: http://www.facebook.com/legal/terms, http://www.facebook.com/about/privacy   

Instagram: https://help.instagram.com/581066165581870, https://help.instagram.com/519522125107875/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Help&bc[1]=Privacy%20and%20Safety%20Center

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/user-agreement 

YouTube: https://www.youtube.com/static?template=terms  


Integritet

Komatsu Forest behandlar personuppgifter som du tillhandahåller oss genom att publicera på våra sociala medier konton, genom att skicka ett direktmeddelande eller om du refererar till oss eller våra produkter och tjänster. 

Syftet med vår behandling är att kommunicera med dig och svara på din kommentar eller frågor. Den rättsliga grunden för direkt kommunikation med dig är ditt medgivande, som du lämnar genom att kommunicera direkt med oss. Behandling av indirekt kommunikation är nödvändig för vårt berättigade intresse.


Om du vill kontakta oss i samband med vår hantering av dina personuppgifter, är du välkommen att göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till gdpr@komatsuforest.com. 

För mer information om dina rättigheter och hur vi bearbetar personuppgifter, vänligen se vår Integritetspolicy och Web och Cookie Policy.