Din karriär börjar här

Vill du vara med på resan mot en hållbar framtid?

Hos Komatsu Forest arbetar 1400 personer världen över som tillsammans arbetar för att på ett positivt sätt stödja samhällets tillväxtbehov och på ett hållbart sätt förbättra vår värld.

Du har valt att inaktivera inbäddade cookies. Aktivera dem för att använda denna funktion som avsett.

Vi som jobbar här

Hos Komatsu Forest är alla lika viktiga och här finns ett 40-tal olika yrkesgrupper. Vi är allt från konstruktörer, programmerare, produktionstekniker, ekonomer, logistiker och säljare till montörer, mekaniker och servicetekniker.

Vi erbjuder en innovativ arbetsplats med stora karriärmöjligheter världen över, där samarbete och utveckling står i centrum.

Vi tror att det mesta går att uppnå – tillsammans.

Så tycker våra medarbetare

Anders, Testingenjör, R&D support

Produkterna, variationen i arbetet och helheten är det bästa med jobbet

"Det bästa och roligaste med mitt jobb är den dagliga variationen i arbetet, själva produkterna och helheten. En vanlig dag gör jag allt ifrån att montera mätutrustning, genomföra mätningar i skogen, analysera test, utveckla arbetsmetoder, införskaffa/specificera mätutrustning mm.", säger Anders.

Hans, Arbetsledare & underhållschef i Umeåfabriken

Komatsu Forest står aldrig still, utan utvecklas hela tiden

"Jag trivs! Det står aldrig stilla på Komatsu Forest. Både företaget och yrkesrollen utvecklas hela tiden. Arbetssättet är strukturerat men uppgifterna varierande", säger Hans.

Hans har arbetat på Komatsu Forest sedan 1985 i ett flertal olika roller.

Johannes, Produktutbildare maskiner

Komatsu Forest är en stabil arbetsplats med vettiga värderingar

"Komatsu Forest är en stabil arbetsplats och en arbetsgivare som har vettiga värderingar. Det finns även väldigt goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Så känner folk överlag", säger Johannes. 

Johannes har jobbat på Komatsu Forest i många år och har varit på de flesta avdelningarna i monteringen. Nyligen tillträdde han en ny tjänst som produktutbildare efter en tid som gruppsamordnare i monteringen.

Max, montör skotare

Jag har ett varierande jobb och nya saker att prova på hela tiden

"Jag trivs väldigt bra på Komatsu Forest. Kollegorna är bra och jag har ett varierande jobb. Det är mycket att lära sig och jag får prova på nya saker hela tiden", säger Max.

Max har arbetat på Komatsu Forest i ca 4 år.

Våra värderingar

Våra värderingar är våra grundläggande övertygelser som vägleder och motiverar våra attityder och handlingar. Hos oss sätts samhällets, våra kunders och andra intressenters behov i första rummet och vi samarbetar för att lösa svårigheter och skapa nya lösningar. Genom tillverkning och innovativ teknologi skapar vi värde som verkar för att möjliggöra en hållbar framtid där människor, företag och vår planet växer tillsammans.

Man vid datorskärm
Ambition
Med ”framåtanda” och utan rädsla för att misslyckas hittar vi nya vägar och strävar ständigt efter att göra mer.


Samarbete
Vi skapar värde genom samarbete, inkludering, respekt, mångfald och en ömsesidig inställning till alla relationer


Uthållighet
Även när uppgiften är svår står vi fast vid våra löften och slutför uppgiften på ett
pålitligt sätt.


Autenticitet
För att förtjäna och behålla förtroende agerar vi alltid uppriktigt, med integritet och ärlighet och har en öppen kommunikation.