Jobba hos oss

Källan till vår framgång är våra medarbetare

Vi älskar skogen, och möjligheten att forma framtidens skogsbruk. Genom innovativa produkter och tjänster gör vi arbetet med skog enklare, säkrare och mer lönsamt. Det har gjort att Komatsu Forest vuxit till en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner. Många av de innovationer som nu räknas som branschstandard har sitt ursprung hos oss och vi fortsätter – varje dag – att förflytta gränserna för vad som är möjligt. Bakom alla dessa framgångar finns våra anställda. 1 400 personer världen över delar visionen om att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare. Tillsammans strävar vi efter att vara marknadsledande inom innovationer, miljö och kvalitet.
I vår organisation finns ett 40-tal olika yrkesgrupper där allt från konstruktörer, programmerare, produktionstekniker, ekonomer, inköpare och logistiker till säljare och servicetekniker har en viktig del i hur kunden upplever vårt erbjudande. Och det är här du och din karriär kommer in i bilden. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas. Vi kan lova att du kommer till en innovativ och internationell miljö, där driv och eget ansvar premieras och närheten till marknaden gör varje dag spännande. 

Du har valt att inaktivera inbäddade cookies. Aktivera dem för att använda denna funktion som avsett.

Så tycker våra medarbetare

Anders, Testingenjör, R&D support

Produkterna, variationen i arbetet och helheten är det bästa med jobbet

"Det bästa och roligaste med mitt jobb är den dagliga variationen i arbetet, själva produkterna och helheten. En vanlig dag gör jag allt ifrån att montera mätutrustning, genomföra mätningar i skogen, analysera test, utveckla arbetsmetoder, införskaffa/specificera mätutrustning mm.", säger Anders.

Hans, Arbetsledare & underhållschef i Umeåfabriken

Komatsu Forest står aldrig still, utan utvecklas hela tiden

"Jag trivs! Det står aldrig stilla på Komatsu Forest. Både företaget och yrkesrollen utvecklas hela tiden. Arbetssättet är strukturerat men uppgifterna varierande", säger Hans.

Hans har arbetat på Komatsu Forest sedan 1985 i ett flertal olika roller.

Johannes, Produktutbildare maskiner

Komatsu Forest är en stabil arbetsplats med vettiga värderingar

"Komatsu Forest är en stabil arbetsplats och en arbetsgivare som har vettiga värderingar. Det finns även väldigt goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Så känner folk överlag", säger Johannes. 

Johannes har jobbat på Komatsu Forest i många år och har varit på de flesta avdelningarna i monteringen. Nyligen tillträdde han en ny tjänst som produktutbildare efter en tid som gruppsamordnare i monteringen.

Max, montör skotare

Jag har ett varierande jobb och nya saker att prova på hela tiden

"Jag trivs väldigt bra på Komatsu Forest. Kollegorna är bra och jag har ett varierande jobb. Det är mycket att lära sig och jag får prova på nya saker hela tiden", säger Max.

Max har arbetat på Komatsu Forest i ca 4 år.