Komatsu Gripar

Greppa virket som ett proffs

En effektivt utformad grip är ett av skotarförarens viktigaste redskap för att kunna leverera med hög produktivitet i en tuff miljö. Komatsus nya gripar är optimerade för att snabbt och kraftfullt samla, rulla in och greppa virket. Med sammanlagt 10 modeller att välja på finns det en grip för varje skotningsuppdrag.

Du har valt att inaktivera inbäddade cookies. Aktivera dem för att använda denna funktion som avsett.

Ny design med produktiva fördelar

Den mest påfallande skillnaden är att öppningsvidden är markant större, vilket gör att gripen lättare och snabbare tränger ner i virkeshögen. Inrullningsegenskaperna har också förbättrats, vilket sparar dyrbar tid. De nya griparna har också förfinats när det gäller att samla ihop och räta upp timret.

Med de nya griparna kommer också flera förbättringar som ger bättre livslängd, vilket bidrar till att ge griparna ännu bättre tålighet i den tuffa skogsmiljön. Alla dessa förbättringar, tillsammans med de viktigaste fördelarna med de tidigare modellerna, säkerställer en mer produktiv grip, vilket i sin tur bidrar till att öka lönsamheten för entreprenörer.

Specialist på just ditt uppdrag

Komatsus nya griparprogram har en imponerande bredd med modeller för olika syften. Griparnas storlek spänner från 0.26 m² till hela 0.50 m² och förutom standardgripar finns det modeller som är specialiserade på bioenergi och heavy duty.

Griparna är kompatibla med skotare av de vanligaste fabrikaten samt med de flesta sorters lastbilskranar och andra fordon som hanterar timmer.