Komatsu Used Premium

Ett tryggare sätt att välja begagnat

Med kvalitetsstämplarna Komatsu Used Premium och Used Premium Plus kan du känna dig trygg med att veta precis vad du köper. Noggrant utvalda maskiner, inspekterade av specialister, och som extra trygghet medföljer ett certifikat där du ser alla punkter i inspektionsrutinen.

Hur fungerar Komatsu Used Premium?

Inspection

Noggrann inspektion

När en begagnad maskin köps in så genomgår den en utförlig inspektion. Specialistutbildad personal analyserar maskinen utifrån en standardiserad inspektionsrutin, framtagen av våra mest erfarna maskinspecialister.
Komatsu Used Premium Machine

Bara de bästa väljs ut

Baserat på resultat görs en klassificering där endast de bästa Komatsu-maskinerna väljs ut och ges kvalitetsstämpeln Komatsu Used Premium. Målet är att maskinerna ska fortsätta att leverera med hög produktivitet i många år till. För att uppnå Komatsu Used Premium Plus krävs att maskinen haft ProAct 2.0-avtal där den regelbundet inspekterats och servats av Komatsu-specialister med reservdelar och förbrukningsvaror från vårt eget sortiment.
Komatsu Used premium

Uppdaterad och klar

Innan maskinen säljs vidare går den igenom en noggrann nollställning så att ingen data från den förra ägaren finns kvar. Dessutom ser tekniker till att all mjukvara är uppdaterad till den senaste möjliga standarden. Maskinen får en nystart, helt enkelt.
Komatsu Used premium

Vad får du när du köper Komatsu Used Premium?

• En maskin som uppfyller de regler och standarder som gällde när den aktuella årsmodellen lanserades
• En maskin som har förberetts av specialistutbildad personal
• En maskin där endast Komatsu Original reservdelar och förbrukningsvaror har använts när maskinen görs i ordning för försäljning
• Förarutbildning och finjustering av maskinen
• 3 månaders garanti på utvalda komponenter i transmissionen
• De 3 första månaderna erhålls 50 % rabatt på eventuella reservdelar som kostar över 500€ per styck
• Möjligheten att teckna MaxiFleet-avtal
• Möjligheten att teckna ProAct 2.0-avtal
Service

Hjälpen är alltid nära

Med köpet av en Komatsu Used Premium eller Used Premium Plus får du också tillgång till ett tryggt nätverk av kunskap, service och support. Det finns alltid hjälp att få av kvalificerad Komatsu-personal via våra servicelämnare.
Screen shot

Hitta din Komatsu Used Premium-maskin

För att få tag på den rätta maskinen för dig kan du via vår webbsida söka bland begagnade kvalitetsmaskiner från hela Europa. Hittar du inte maskinen du söker där så kan du kontakta din säljare för att få ytterligare hjälp. Tillsammans gör vi köpet av en Used Premium eller Used Premium Plus till en trygg och lyckad affär.