Komatsu Forest

Forestry Quality

Vi leder vägen i skogen med en unik kombination av marknadsledande skogsmaskiner och innovativa servicekoncept.

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vår vision är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.
Vi vill ha en långvarig relation med dig som kund och bidrar på alla sätt vi kan med våra maskiner, tjänster och expertis. Vårt mål är att ge dig den mest lönsamma helhetslösningen och att finnas där varje steg på vägen.
World map Komatsu Forest

Komatsu Forest

Vår organisation

Vi finns representerade på sex av världens kontinenter via ett nätverk av återförsäljare och våra egna säljbolag.
People talking, one is sitting in a harvester

Vår företagskultur

The Komatsu Way

För att förverkliga vår vision om att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare måste vi leva upp till våra kunders krav med produkter och tjänster av högsta kvalitet. För att uppnå detta arbetar vi enligt The Komatsu Way.

Vår historia

Vägen dit vi befinner oss idag

Sedan 1961 har vårt företag varit synonymt med innovationer för skogsindustrin. Utvecklingen från ”the slash-bundler” ”Skruven”, via Valmet-maskinerna, till vår nuvarande produktlinje av högteknologiska produkter har varit ett gigantiskt hopp framåt inom outtröttlig produktivitet, ergonomi och lönsamt skogsbruk. Och ändå har vi precis påbörjat vår resa.
Environment

Miljön i fokus

En förutsättning för hållbar lönsamhet

Vi tror att miljöaspekter är förutsättningar för lönsamhet på lång sikt. Att följa miljölagstiftningen och hålla oss innanför gränsvärdena är en självklarhet.
Hands playing with wooden blocks

Jobba hos oss

Se våra lediga jobb just nu

Vill du arbeta i ett företag med stora möjligheter för personlig och professionell utveckling? Vi kan även lova dig en innovativ och internationell arbetsmiljö.