Våra skördare

Vårt utbud av skördare sträcker sig från smidiga gallringsskördare till kraftfulla modeller för slutavverkning. I utbudet finns flera åttahjuliga modeller, som passar extra bra i brant och besvärlig terräng.

Det som kännetecknar Komatsu-skördare är framför allt den stabila designen som gör att du kan jobba avslappnat och effektivt under hela arbetsdagen. Andra produktiva fördelar är vårt smarta hydraulsystem 3PS, den bränslesnåla motorn och den goda terrängframkomligheten. Naturligtvis har vi även tänkt på att du som förare ska trivas i hytten – därför är den både rymlig och ergonomiskt utformad och har en rad valmöjligheter som gör den anpassad för just dig. 
Klicka dig gärna in på respektive skördarmodells produktsida för att läsa mer – där hittar du också länkar till broschyrer med fördjupad information om det vi hoppas blir din nya arbetsmiljö.

Tre goda skäl att välja en Komatsu-skördare

Operator in harvester

En bra plats att arbeta på

Komatsu-skördare har en högpresterande förarmiljö med många goda egenskaper som hjälper dig att ha en bra dag på jobbet.

Hytten är stor och rymlig med utmärkt sikt och bra förvaringsmöjligheter för dina viktigaste saker. Förarstolen är ergonomiskt utformad med bra stöd för ryggen och möjligheter att justera efter dina preferenser. Tack vare hyttens nivelleringsfunktion sitter du också rakt, även i brant terräng, vilket betyder att du kan arbeta på ett avslappnat sätt och känna dig mer energisk vid arbetsdagens slut.
Komatsu forwarder and harvester

Med din produktivitet i fokus

Under årens lopp har våra skördare förfinats med innovationer som bidrar till att göra din arbetsdag produktiv och lönsam. Den starka transmissionen, boggin med integrerad balansfunktion och vårt stabila Komatsu-koncept är alla utvecklade för att din maskin ska ha god prestanda i såväl brant terräng som marker med dålig bärighet.

Våra energisnåla parallellkranar gör jobbet enklare och med hydraulsystemet 3PS ser vi till att du har kapacitet att göra flera moment samtidigt, med maximal hydrauleffekt och minimala energiförluster. Läs mer om våra produktiva innovationer i maskinbroschyren.
Service

Enkelt att utföra service

På en Komatsu-skördare är det enkelt att utföra service och underhåll.
- Alla punkter som ingår i den dagliga inspektionen kan utföras från marken utan att behöva öppna huvarna
- Grupperade underhålls- och inspektionspunkter så långt det är möjligt
- Läs smidigt av vätskenivåer inifrån hytten
- Automatisk tryckkalibrering för kran och aggregat
- Förenklad påfyllnad av diesel och AdBlue
- Förenklat byte av olja och filter