Att hitta rätt reservdel ska vara enkelt och det är något vi tagit fasta på i den senaste uppdateringen av reservdelskatalogen. Förutom att katalogen kompletterats så att samtliga maskinmodeller finns representerade har även ett nytt filter introducerats, som avsevärt förenklar letandet. Det enda du behöver göra är att skriva in din maskins serienummer i sökfältet så filtreras innehållet och endast reservdelar som är lämpliga för din maskin visas.

Även beställningsförfarandet har förenklats genom att det är möjligt att addera delar till en reservdelskorg. När du valt vilka delar du vill ha kan du spara ner listan i form av en pdf, alternativt skicka den till valfri e-postadress. Detta gör att du i lugn och ro kan leta fram vilka reservdelar du behöver och sedan mejla in din beställning till din reservdelsförsäljare när det passar dig.

Med de nya förbättringarna hoppas vi att du upplever att jobbet med att beställa reservdelar blir både enklare och mer flexibelt. Du hittar länken i menyn Servicetjänster, under Reservdelar och tillbehör. Välkommen med din order.