Fototävling

Ditt bidrag kan hamna i vår kalender för 2025

Ta chansen att visa dina fototalanger och få med din bild i vår kalender för 2025.

Skicka oss din bästa Komatsu-bild och tävla om att få din bild publicerad i Komatsu Forests gemensamma kalender för 2025. De 12 bidragen som väljs ut till månadsbilder i den svenska versionen av kalendern får, förutom äran och kalendern, också fina priser.

Förstapris: 5000 kr i vår webbshop
2-5: 1000 kr i vår webbshop
6-12: 500 kr i vår webbshop


Du deltar i tävlingen genom att ta ett foto och skicka det till: info@komatsuforest.com. Bilden ska vara i liggande format och klara tryck i A4-storlek. Ett tips för större chans att vinna är att skicka in foton som är högupplösta och som gärna visar våra olika årstider. Glöm inte att skriva vem (för- och efternamn) som har tagit fotot.

Sista dagen för tävlingen är 31 augusti 2024.

Lycka till!

Regler för deltagande:

Anordnare av tävlingen är Komatsu Forest AB, Marknadsavdelningen, Umeå, Sverige organisationsnummer: 556079-5949

Komatsu Forest värnar om din integritet och dina personuppgifter hanteras i enlighet med svensk lagstiftning och regler om dataskydd. Dina kontaktuppgifter som deltagare kommer inte lämnas ut till tredje part eller att användas i annat syfte än att genomföra tävlingen och skicka eventuell vinst. För mer information om hur Komatsu Forest hanterar personuppgifter, se vår integritetspolicy på www.komatsuforest.se/integritetspolicy.

Komatsu Forest förbehåller sig rätten att ta bort olämpliga foton vid missbruk. Deltagaren bekräftar att han/hon äger fullständiga rättigheter till det tävlande fotot eller att överlåtandet av bilden är tillåten. Bilderna kan komma att användas globalt av företag associerade till Komatsu Forest AB. Deltagaren godkänner att dessa bolag har rätt att fritt använda de bilder som skickats in som tävlingsbidrag i kommunikations- och marknadsföringssyften, exempelvis i andra länders lokala kalendrar och i sociala medier. Komatsu Forest har även rätt att beskära bilderna och göra andra ändringar om det behövs. Om det förekommer personer på bilden ska dessa ha godkänt villkoren också.

Juryn som tillsätts av anordnaren utser det vinnande fotot (1 foto) bland alla foton som inkommit till tävlingen. Om vinnaren inte kan nås inom två veckor har Komatsu Forest rätt att utse en annan vinnare. 

Vid deltagande i tävlingen godkänner den som medverkar att följa de officiella tävlingsreglerna och de beslut som fattas av Komatsu Forest AB. I de fall en individ förekommer på fotot kommer Komatsu Forest att skicka ett separat samtyckesformulär för godkännande. Företaget förbehåller sig rätten att ändra reglerna.