Det var onekligen rätt kväll för invigningen – årets varmaste sommarkväll som höll i sig långt in på kvällen. Värmande var också alla våra kunder som kommit för att inviga vår nya verkstad tillsammans med oss. 

- Det blev en väldigt lyckad kväll. Inte minst för att så många kunder valde att komma. Vi hade det trevligt tillsammans och det är så det ska vara, säger Bengt Gunnarsson, kundansvarig Lindesberg.

En av våra kunder som besökte oss var Dick Thörnqvist, entreprenör i Motala. Även han är nöjd med kvällen:   

- Det var mycket trevligt. Förutom invigningen var det en rolig form att träffa branschkollegor för att utbyta lite åsikter och erfarenheter.  

Du lyckades även vinna vår tipspromenad. Hur gick det till?

- Det är för att jag är så gammal – jag har hunnit samla på mig kunskap genom åren, skrattar Dick.

Satsningen på en ny toppmodern verkstad betyder mycket för Lindesberg. Det har lyft helhetsupplevelsen för kunderna, och verkstaden kan jobba mer effektivt med bättre lösningar. Likaså en modern arbetsplats för de anställda. 

- Vi strävar ständigt efter att bli bättre på allt vi gör. Lindesberg är en viktig kugge i vårt servicenät och vi vill säkerställa att kunden alltid är trygg hos oss. Att vi har ett effektivt servicearbete och en support i högsta klass, säger Peter Hasselryd, försäljningschef i Sverige.

Dick Thörnqvist som har fem röda maskiner ser enbart positivt på den nya verkstaden.

- Det är en fin verkstad ni har, som nog blir ett lyft för alla. Det har inte snålats och det visar att ni investerat på att göra det bra. Då känner även jag som kund att jag köpt rätt märke när ni satsar.

Lindesberg nya verkstad har funnits fem månader. Mycket är i väldigt hög klass, och serviceerbjudandet till kunder likaså. Men Bengt Gunnarsson, kundansvarig, vill inte känna sig nöjd ännu.

- Vi måste hela tiden arbeta för att allt ska bli bättre. Vi är inte i mål, utan jobbar hela tiden för att utveckla verkstaden. Vi har exempelvis ordnat med mer tomt utanför verkstaden, och kommer snart att få ännu mer fritt spelrum.

Komatsu Forests anställda i Lindesberg ser fram emot att fortsätta utveckla verkstaden, och inom kort kommer rekryteringar att ske för att ytterligare stärka organisationen.