Vinterkampanj

10-20% på produkter som håller dig varm

Behöver du något som värmer dig under de allra kallaste dagarna? Just nu har vi en kampanj på plagg som gör din vinter mer behaglig. Titta gärna in i vår webbshop och ta chansen att rusta upp garderoben. I kampanjen ingår utvalda produkter som håller dig och din stol varm i vinter.

Arbetshandskar - 15%

Zeus Dryguard
En smidig vinterhandske som är perfekt för arbete i kalla miljöer. Den är vattentät och isoleringen tillsammans med insidan av micro fleece gör den varm och skön. Dessutom har handsken reflexband på ringfingret så att du syns bättre.


Ejendals Tegera 517
Den här varmfodrade handsken är speciellt framtagen för att användas vintertid. Den är vattentät, med ovanhand i polyester och fleecefodring. Dessutom passar den utmärkt för precisionsarbeten, med god passform, bra fingertoppskänsla och ett smidigt grepp.

Varselkläder - 10%

Vinterbyxor varsel
En lätt, fodrad byxa som är slitstark och vattenavvisande, med förhöjd rygg som motverkar kalldrag och dragsko i bensluten som hindrar kallras. Dessutom har den reglerbar midja och förböjda knän, med knäskyddsfickor där skydden kan justeras i två höjder.


Vinterjacka varsel
Det här är jackan för dig som vill hålla dig varm och torr oavsett väder. Den har ett slitstarkt ytskikt som är vind- och vattenavvisande och värmande fodring mot kroppen. Dessutom har den förstärkningar i polyamid och reflex över axlarna.

Stolsöverdrag - 20%

Med ett skönt och praktiskt stolsöverdrag skyddas original-klädseln på skogsmaskinens stol och det kan enkelt tas av för att tvättas.  

Profilprodukter - 15%

Buff 
När det blåser riktigt kallt kan det vara de små detaljerna som gör stor skillnad. Det här är en tunn och skön multiscarf som lätt blir en favorit.


Blå mössa
Den här mössan i en kombination av bomull och elastan är både skön och praktisk, både när du jobbar och på din fritid. 


Underställ
Underställströja och långkalsonger i mjukt, stickat material som ger effektiv fukttransport och hög komfort. Plaggen har normal passform och platta sömmar som följer kroppens rörelser.

 Kampanjen gäller under januari och februari 2022. Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information. Du kan även hitta våra profilprodukter på komatsuforest.se/shop