Vårens bästa kap

Uppgradera din sågutrustning

10% på svärd och kedjor. 20% på färgmärkning.

Sågsvärd som ger effektiv och säker kapning. Sågkedjor som ger snabba kap och lång hållbarhet. Miljövänlig märkfärg som syns i månader. Just nu erbjuder vi extra bra priser på allt du behöver för en effektiv, säker och hållbar kapning

Komatsu CM GEN II är en speciell märkfärg, med ett färgpigment som reagerar vid kontakt med trä. Detta gör 
att färgen fastnar på trädets kapyta istället för att tränga in i stocken. Färgen sköljs inte ur av vatten från kapytan och är synbar i flera månader. Färgen har en fryspunkt på -42 grader, och den röda och blå färgen ger klara och synliga markeringar som kan särskiljas även av färgblinda. Den är vattenbaserad och är helt ofarlig för både människa och miljö. Finns blå och röd.

ProSelect högkvalitativa sågsvärd ger effektiv och säker kapning. Svärden är tillverkade i en speciell stållegering med optimerad tjocklek vilket ökar hållbarheten och ger snabba och stabila kap. Svärden har härdade mellanlägg som skyddar drevlager och spårfästen för snabba och enkla svärdbyten.

ProSelect sågkedjor
är speciellt framtagna för ProSelect-svärden och skapar tillsammans ett pålitligt, högeffektivt kapsystem. Kapvinkeln ger effektiv och säker kapning och nickel-stållegeringen i kedjorna innebär styrka och hårdhet och därmed snabba kap och lång hållbarhet. Förinsmorda nitar reducerar risken för skador vid inkörning och krompläterade länkar förbättrar kapmotståndet. 


Erbjudandet gäller 1 april–30 juni, eller så länge lagret räcker.