Ett smart val!

Den perfekta oljan till din maskin

Under augusti månad ger vi dig 10% rabatt på smörjoljorna i vårt ProSelect-sortiment.

Under augusti månad ger vi 10% rabatt på smörjoljorna i vårt ProSelect-sortiment. 
När du väljer oljor ur ProSelect-sortimentet kan du vara trygg. De är alla noggrant utprovade för Komatsus maskiner och säkerställer att du får rätt kvalitet och alla tillsatser som behövs för att din maskin skall kunna fungera optimalt:  Mindre friktion. Bättre korrosionsskydd. Stabilare viskositet även vid stora temperaturväxlingar. Längre livslängd och en bra balans mellan miljövänlighet och hög teknisk prestanda.
Jo, en sak till. Tänk också på att inte slarva med bytesintervaller på olja och oljefilter. Det är en billig försäkring för att slippa bekymmer med stillestånd och renoveringar.

Kampanjen gäller:

Hydraulolja, motorolja, transmissionsolja och sågkedjeolja. 
Lubricant grease chassi

SMÖRJMEDEL

Förläng din maskins livslängd

Komatsus smörjmedel är det perfekta valet när du söker efter produkter som fungerar i alla förhållanden. Noggrant utvalda för att optimera prestandan hos Komatsus skogsmaskiner. Från stöttåligt smörjmedel för centralsmörjningssystemet till vår biologiskt nedbrytningsbara olja med mängder av bra viskositetsegenskaper för avancerade hydraulsystem. Det betyder ökad prestanda, produktivitet och livslängd.