Ladda för hösten

10% på batterier, batterivatten, smörjmedel och utvalda profilprodukter

Vill du ladda upp för höstens arbete? Just nu har vi kampanj på våra tåliga Komatsu originalbatterier samt smörjmedel framtagna för regn, rusk och kyla. Passa även på att fylla på med några praktiska produkter och värmande plagg från vår webbshop. 

Våra erbjudanden gäller på:

Batterier och batterivatten
Hållbarhet är nyckelordet för Komatsus originalbatterier. De är speciellt utvecklade för att tåla de kraftiga vibrationer som uppstår vid körning i ojämn terräng och tuffa arbetsförhållanden. Dessutom har de mycket bra cyklingslängd, det vill säga förmågan att laddas ur och laddas upp över lång tid. Det säkerställer en trygg energiförsörjning eftersom batteriets livslängd förlängs.
Komatsu BW är ett destillerat och avjoniserat batterivatten som säkerställer optimal funktion och livslängd hos batteriet, till skillnad från vanligt vatten som kan skada battericellerna. 

Smörjmedel VGC1
För att klara den tuffa arbetsmiljön för skogsmaskiner har VGC1 effektivt vattenavvisande egenskaper och ett starkt skydd mot korrosion. Förklaringen är att det håller fast vid ytan och säkerställer smörjning även i riktigt våta förhållanden. Samtidigt ligger tåligheten mot chock- och stötbelastningar på en mycket hög nivå. Resultatet är ett smörjmedel som maximerar prestationen hos din Komatsu.

Smörjmedel VGC1 Winter 
Speciellt utvecklat för att klara av kalla temperaturer är det här ett smörjmedel som håller produktionen på en önskad nivå även vintertid. Det är mer lättflytande i låga temperaturer och har hög vattentålighet och fästförmåga. Dessutom ger det ett starkt korrosionsskydd och står emot även tunga belastningar. Ett smörjmedel för riktig vinter, helt enkelt.

Ryggsäck
Har du med dig allt? Komatsus ryggsäck har alltifrån innerfack med extra stoppning för datorn, till vattentät mobiltelefonficka och sidofickor för vattenflaskor. Den mjuka stoppningen i ryggen gör ryggsäcken bekväm att bära.

Hoodie
Med den här hoodien blir det mycket lättare att uppskatta höstens olika väderutmaningar. Den är varm, mjuk och behaglig, precis som en hoodie ska vara, med stickad resårmudd i både nederkant och ärmslut.

Termos
Komatsus mattsvarta termos är en kompis att lita på och rymmer 0,5 liter av valfri dryck som du vill ska hålla värmen fram till nästa paus i skogen.

Kalsonger

Fram på höstkanten räknas insidan lika mycket som utsidan när det kommer till kläder. Det är därför Komatsu erbjuder kalsonger som är gjorda för att trivas i.

Kampanjen gäller 1 oktober - 30 november. Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information. Handla praktiska och snygga profilprodukter på komatsuforest.se/shop