Säkerheten först

Coronapandemins påverkan på Komatsu Forests verksamhet

Hos oss på Komatsu Forest kommer säkerheten alltid först - något som blir extra tydligt i den ovanliga situation som vi just nu befinner oss. Vi följer noga utvecklingen och direktiven från Folkhälsomyndigheten för att bidra till en minskad smittspridning.

Under rådande omständigheter har vi vidtagit en rad åtgärder för att på ett säkert sätt hålla uppe den mest nödvändiga verksamheten för våra kunder. Våra verkstäder och återförsäljare gör tillsammans sitt yttersta för att kunna fortsätta att serva dig som kund på ett säkert sätt. Tillsammans har vi ett ansvar att hålla skogsbruket igång.

Allt eftersom vi har mer information kommer vi att informera här på hemsidan. Om du har frågor uppmuntrar vi dig att kontakta din säljare eller din verkstad.
Servicemekaniker

Service och reservdelar

Utförs i den utsträckning som situationen och tillgången möjliggör

Våra anläggningar håller öppet som vanligt men vi följer aktuella restriktioner angående god handhygien, distans i personliga möten och vi är alla väldigt försiktiga. Vi försöker minimera den personliga kontakten och håller därför dörrarna till våra verkstäder stängda för utomstående, endast butiken är öppen. Vi ber er därför att kontakta oss via telefon eller e-post i första hand.

Just nu kan vi leverera reservdelar precis som vanligt. Beställda delar hämtas på angiven plats på verkstaden. För din och andras säkerhet kan du med fördel beställa dina delar till en dropbox nära dig. Hör av dig så ser vi hur vi kan hjälpa till!

Service och reparationer utförs i så stor utsträckning som möjligt som vanligt, men vi ber er hålla den personliga distansen.
Vi hoppas att du, dina nära och kära får må bra under denna period. Tack för att du visar hänsyn!