Arbetsuppgifter

Befattningen innebär att i linje med företagets utvecklingsplaner, leda medarbetare och avdelningens arbete kring produktutveckling och resursfördelning till projekt och FoU-uppdrag i nära samarbete med övriga Chefer, Teknikledare och Projektledare. Du ingår i ledningsgruppen för R&D och ansvarar för avdelningens budget och ekonomi, och rapporterar till R&D enhetschef. Du samverkar med övriga R&D funktioner och avdelningar inom företaget och medverkar till att utveckla arbetssätt kring process, teknik och ledning. Vi söker en resultatorienterad person med ett starkt driv.

Erfarenhet

Du är Civilingenjör med bakgrund inom konstruktion/utveckling av mobila maskinsystem med tyngdpunkt på Styrsystem. Meriterande om du har erfarenhet av ledarskap inom teknikutveckling eller liknande område.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort. 
 

Ansökan

För att skicka in ansökan och för mer information kontakta David Rydberg, General Manager R&D, david.rydberg@komatsuforest.com
Skicka din ansökan senast den 30:e november.

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla. För oss är jämställdhet och mångfald en styrka som gör att vi växer och blir bättre tillsammans.