Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp med stort kundfokus där du arbetar med både produktutbildning och teknisk support med inriktning mot styrsystem. I arbetsuppgifterna ingår framtagning av utbildningsmaterial, produktutbildning, felsökning, analyser och förslag på åtgärder kopplat till våra produkter. Arbetet medför en del resor där vi jobbar tillsammans med lokala servicetekniker både nationellt och internationellt.


Erfarenhet

Vi söker dig som har en teknisk grundutbildning på högskolenivå eller annan motsvarande förvärvad kunskap med inriktning mot styrsystem. Vi värdesätter även erfarenhet av skogsmaskinteknik, pedagogik och digital visualisering.


Personliga egenskaper

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du har en positiv personlighet som har lätt för samarbete och du har en mycket god kommunikativ förmåga. Du har även en god pedagogisk förmåga och är intresserad av att möta olika intressenter inom skogsmaskinsbranchen. I arbetet förekommer resor nationellt och internationellt. Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, är en förutsättning för denna tjänst.


Ansökan

För mer information om tjänsten, kontakta Bernd Rauser på bernd.rauser@komatsuforest.com.

Skicka in din ansökan senast 2019-02-28 till humanresources@komatsuforest.com. OBS! Ansökan måste vara skriven på engelska.
Märk ansökan ”Utbildare styrsystem CSB”

Vi anser att jämställdhet och mångfald är en styrka därför ser vi gärna kvinnliga sökande för att uppnå en jämn könsfördelning i företaget.