Arbetsuppgifter

Arbetet innebär provning och verifiering av vår egenutvecklade mjukvara både i simulator, fordon och i fält. Du ansvarar för hela testprocessen där testplanering, genomförande, analys och buggrapportering ingår. Du kommer att ingå i teamet för R&D Support, som är en grupp inom Utvecklingsavdelningen.


I ditt jobb kommer du även att arbeta i projekt nära projektledare, testledare, konstruktörer och teknikledare.

Personliga egenskaper

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför  lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är självgående och tycker om att arbeta praktiskt. Du är noggrann och kan presentera dina resultat för andra på ett tydligt och lättbegripligt sätt. Att se sammanhang, prioritera rätt frågor och jobba strukturerat är naturligt för dig.

Du kommunicerar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på ytterligare språk.

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör med en gedigen erfarenhet från provning och verifiering av mjukvara. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vid frågor kontakta; Carina Lindmark, carina.lindmark@komatsuforest.com, 090-70 96 89

Välkommen med din ansökan och CV senast 181129 till: humanresources@komatsuforest.com.

Märk Ansökan med: ”Testingenjör”

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare i samband med rekryteringen.