Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår inköpsprocessens olika upphandlingsdelar såsom offertförfrågningar, förhandlingar, leverantörsval, tecknande och upprätthållande av avtal. Du kommer också att arbeta med att vidmakthålla och förbättra leverantörernas prestanda i samarbete med våra materialplanerare och leverantörskvalitetstekniker. Ditt inköpssortiment kommer i huvudsak att bestå av elektronik- och styrsystems-komponenter till våra skogsmaskiner.


Personliga egenskaper

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför  lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är både initiativrik och affärsmässig. Du har en god samarbets-förmåga och tycker om att utveckla långsiktiga relationer både internt och externt. Att se sammanhang, prioritera rätt frågor och jobba strukturerat är naturligt för dig. Du kommunicerar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på ytterligare språk.

Vi önskar att du har en bra utbildning inom elektronik för mobila applikationer samt gärna erfarenhet av internationell handel  eftersom vi ingår i en stor koncern med många utländska leverantörer.

Placeringsort: Umeå

Vid frågor kontakta; Inköpschef Lars Lindqvist, lars.lindqvist@komatsuforest.com eller 090-709458.

Fackliga kontaktpersoner nås via vår växel 090-70 9300

Välkommen med din ansökan och CV senast 190830 till: humanresources@komatsuforest.com
Märk Ansökan med: ”Inköpare elektronik”

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare i samband med rekryteringen.