Arbetsuppgifter 
I dina arbetsuppgifter ingår inköpsprocessens olika upphandlingsdelar såsom offertförfrågningar, förhandlingar, leverantörsval, tecknande och upprätthållande av avtal. Du kommer också att arbeta med att vidmakthålla och förbättra leverantörernas prestanda i samarbete med våra materialplanerare och leverantörskvalitetstekniker. Komatsu Forest har ett brett inköpssortiment som vi kan anpassa mot dina kvalifikationer och tidigare inköpserfarenheter.

Personliga egenskaper
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför  lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är både initiativrik och affärsmässig. Du har en god samarbets-förmåga och tycker om att utveckla långsiktiga relationer både internt och externt. Att se sammanhang, prioritera rätt frågor och jobba strukturerat är naturligt för dig.

Du kommunicerar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på ytterligare språk.

 

Vi tror att du har högskoleutbildning med inriktning på handel, logistik och/eller teknik. Du har inköpserfarenhet och gärna erfarenhet av internationell handel eftersom vi ingår i en stor koncern med många utländska leverantörer. 


Placeringsort
Umeå

Vid frågor kontakta;
Inköpschef Lars Lindqvist lars.lindqvist@komatsuforest.com eller 090-709458.

 

Fackliga kontaktpersoner nås via vår växel 090-70 9300

 

Välkommen med din ansökan och CV senast 181028 till: humanresources@komatsuforest.com


Märk Ansökan med: ”Inköpare”

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare i samband med rekryteringen.