Arbetsuppgifter

I rollen som säljchef kommer du att ansvara för försäljning och budget i Sverige. Ditt team består av tio erfarna säljare som du ansvarar för att leda, följa upp och utveckla. Rollen innebär även ett helhetsansvar över såväl befintliga som nya kunder samt att driva och långsiktigt utveckla dessa kundrelationer. I dialog med dina medarbetare sätter du upp mål och aktivitetsplaner för varje säljare utifrån bolagets långsiktiga strategi, följer upp resultat och vid behov säkerställer att nödvändiga åtgärder vidtas för att uppnå målen.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att leda teamet framåt. Du har en positiv attityd samt ser utveckling och effektivisering som något positivt och intressant.

 

Som person är du kundfokuserad, har lätt för att knyta kontakter och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är affärsorienterad och motiveras av att nå högt uppsatta resultat.

 

Erfarenhet

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av B2B försäljning och ledarskap på distans. Meriterande är om du har jobbat inom skog med maskiner eller med andra tunga fordon.

 

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla.

 

Vid frågor kontakta;

Ulf Nordström, VP Marketing & Sales Sweden, 090-709362 eller ulf.nordstrom@komatsuforest.com

Välkommen med din ansökan och CV senast 22/2 till: careers@komatsuforest.com

Märk ansökan med: ”Säljchef”