Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att ansvara för försäljningen i ditt område. Du kommer att arbeta med både maskinförsäljning och med att sälja eftermarknadstjänster. Rollen innebär även ett helhetsansvar över såväl befintliga som nya kunder samt att driva och långsiktigt utveckla dessa kundrelationer. Arbetet är självständigt och du kan utgå från hemmet. Resor är frekventa, både i ditt område och utanför. Övernattningar förekommer.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att skapa goda kundrelationer. Du är affärsorienterad och motiveras av att nå högt uppställda mål.

För att lyckas i din roll som säljare hos oss är det viktigt att du är van vid att planera och organisera ditt arbete. Du tycker om att det händer saker omkring dig och du driver gärna förändringsprocesser. Att du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete är en självklarhet för dig.


Erfarenhet

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av försäljning av liknande produkter. Meriterande är om du har jobbat inom skog med maskiner eller med andra tunga fordon. B-körkort är ett krav och du behärskar engelska i tal och skrift. Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla.


Vid frågor kontakta Erik Bergström, Försäljningschef Sverige. Kontaktuppgifter se nedan.

Välkommen med din ansökan och CV senast 2020-06-07  till: careers@komatsuforest.com. Märk Ansökan med: ”Säljare”