Arbetsuppgifter

Arbetet innebär programmering av vår egenutvecklade mjukvara som används för att styra våra skogsmaskiner. Utöver programmeringen tar du del i systemeringen, buggrättningar och stöttar testningen av skogsmaskinens funktioner. Du kommer att ingå i teamet för R&D Control System, som är en grupp inom Utvecklingsavdelningen. Du kommer att arbeta i projekt nära projektledare, testledare, konstruktörer och teknikledare.

Personliga egenskaper

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är självgående och tycker om att arbeta praktiskt. Du är noggrann och kan presentera dina resultat för andra på ett tydligt och lättbegripligt sätt. Att se sammanhang, prioritera rätt frågor och jobba strukturerat är naturligt för dig.

Du kommunicerar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på ytterligare språk.

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör med en erfarenhet från programmering av några av följande tekniker: C, C++, C# och/eller .Net. Önskvärt är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vid frågor kontakta; Peter Assarsson, peter.assarsson@komatsuforest.com, 090-70 95 18

Välkommen med din ansökan och CV senast 20-01-31 till: humanresources@komatsuforest.com Märk Ansökan med: ”Programmerare”

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla.