Arbetsuppgifter

Att sätta rätt pris på våra produkter och tjänster är en viktig lönsamhetsfaktor. Därför kommer vi att utveckla kontrollen av prissättningen och därmed ta ett större ansvar över marginal och försäljning. Med ett strategiskt tänk och god kommunikation kommer du att vara med att utveckla vår prissättningsmodell för reservdelar och tillbehör. Tanken är att gå från transaktion till process i prissättningsarbetet där värdedifferentiering, ålder, trend etc. påverkar slutpriset för en artikel.


Erfarenhet

Du är utbildad inom ekonomi och/eller statistik på högskolenivå eller har motsvarande förvärvad kompetens. Då vårt uppdrag innebär samarbeten med enheter, funktioner och människor inom hela vår globala affärsstruktur är flytande engelska i skrift och tal ett krav. Du har erfarenhet av att arbeta med utländska kunder, partners och underleverantörer. Erfarenhet av komplexa produkter inom underhåll och eftermarknad är meriterande.


Personliga egenskaper

Vi ser att du har en god vana av prissättningsarbete samt förståelse för attributsbaserad prissättning, ekonomi och statistik. Du har hög social kompetens, ett förtroendeingivande uppträdande och en mycket god kommunikativ förmåga. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta kontakter såväl internt som externt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vid frågor kontakta; Jörgen Nilsson 090-70 96 19, jorgen.nilsson@komatsuforest.com.

Välkommen med din ansökan och CV senast 180805
till: humanresources@komatsuforest.com

Märk Ansökan med: ”Prisplanerare”.

 

Vi strävar alltid efter mångfald och gärna ser kvinnliga sökande!