Arbetsuppgifter 

Arbetet innebär utveckling av vår egenutvecklade mjukvara som används för att styra våra skogsmaskiner. Utöver programmering tar du del i systemeringen, felsökning och stöttar testningen av skogsmaskinens funktioner. Du kommer att ingå i teamet för R&D Control System, som är en avdelning inom Utvecklingsavdelningen. Du kommer att arbeta i projekt nära projektledare, teknikledare, testledare och konstruktörer.


Erfarenhet

Vi söker Dig som är Civil- eller Högskoleingenjör inom datateknik alternativt datavetenskap och som har flerårig erfarenhet av utveckling av komplexa inbyggnadssystem. Du behärskar språk som C#, C++, och C. Det är mycket meriterande om tidigare erfarenhet av styrsystem for mobila applikationer med elektrohydraulisk funktionalitet. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du kommunicerar på svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, samt minst B-körkort.

 

Personliga Egenskaper

Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt. Som person är du positiv, självständig, strukturerad och van att ta egna initiativ. Det är viktigt att du tycker om problemlösning, är nyfiken på ny teknik och nya metoder samt tar ett helhetsansvar för att nå gemensamt uppsatta mål. Du trivs att arbeta i team och har också god förmåga att kommunicera internt och mot externa partners.  


Ansökan

För mer information kontakta Tomas Nygren, GM R&D Control System, på tomas.nygren@komatsuforest.com eller 090-70 98 24
Skicka din ansökan senast den 31:a oktober till: careers@komatsuforest.com
Märk ansökan: ”Mjukvaruutvecklare – Inbyggda styrsystem”.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla. För oss är jämställdhet och mångfald en styrka som gör att vi växer och blir bättre tillsammans.