Arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna handlar till största del om mekanisk konstruktion av våra avancerade skogsmaskiner. Befattningen erbjuder ett varierat arbetsinnehåll där resultatet är en viktig del i vidareutvecklingen av våra system och produkter. Tjänsten innebär arbete med helmaskinslösningar, svetsade stålkonstruktioner samt maskinbearbetade detaljer kring chassi. Du kommer att vara delaktig i hela processen från prototyp till färdig produkt. 

Erfarenhet
Du är maskiningenjör med känsla för maskiner. Troligtvis är du civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har ett stort intresse och erfarenhet av att följa upp att dina konstruktioner fungerar i verkligheten i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Förutom ovan nämnda kunskaper och erfarenheter så värdesätter vi erfarenhet av skogsmaskinteknik, hålfasthetsanalyser samt svetsade utmattningsutsatta konstruktioner. 

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.
 
För mer information kontakta:
John Pääkkönen, GM R&D Chassi
090-70 93 41  john.paakkonen@komatsuforest.com

Skicka din ansökan senast den 30:e september till;
humanresources@komatsuforest.com 

Märk ansökan; ”mekanikkonstruktör R&D chassi”

Vi anser att jämställdhet och mångfald är en styrka därför ser vi gärna kvinnliga sökande för att uppnå en jämn könsfördelning i företaget.