Den tekniska utvecklingenpå Komatsu Forest drivs av R&D-avdelningen som består av över 100 ingenjörer där vi dagligen utmanar oss själva och våra produkter för att ständigt bli bättre.

Du kommer att vara del av ett härligt gäng där vi har högt i tak, bra gemenskap och gynnsam företagskultur där vi hjälper varandra att utvecklas. Vi jobbar som ett team, som lyckas tillsammans!

Arbetsuppgifter 

I din roll som konstruktör inom produktunderhåll kommer du i huvudsak att arbeta med kvalitetsförbättringar av befintliga produkter. Tjänsten erbjuder arbete inom hela Komatsu Forests produktflora, det vill säga - den ena dagen är aldrig den andra lik. Du kommer att samarbeta med många olika funktioner inom företaget men även ha kontakt med slutkunder och leverantörer.

Vi erbjuder och uppmuntrar till regelbundna fältbesök för att följa upp komponentprover, primärt i vår egen testverksamhet, men även i fält runt om i världen. Proverna utvärderas genom mätningar, analys av testresultat och feedback från provvärdar.

Profil

Du är en person som har passion för problemlösning och kvalitetsarbete, från rotorsaksutredning till serieinförande. Du trivs i en kreativ miljö med fokus på laganda, kvalitet och ständig utveckling. Att ta dig an nya utmaningar utanför din erfarenhetsbas och tänka utanför ramarna är ingenting du räds och du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter tror vi att du är en civil- eller högskoleingenjör som arbetat några år som konstruktör, gärna med haveriutredningar, kvalitetsförbättring eller produktutveckling. Dessutom har du troligen erfarenhet av något eller några av de mest välkända CAD verktygen inom konstruktion.

Nationella och internationella kontakter ingår också som en naturlig del i arbetet vilket gör det viktigt att du kommunicerar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.

B-körkort är önskvärt.

Ansökan 

För mer information kontakta Andreas Karlsson, GM R&D Product Maintenance, på andreas.karlsson@komatsuforest.com eller 
090-70 95 17. 

Urval sker löpande. 
Skicka din ansökan senast 2022-12-11 till careers@komatsuforest.com
Märk din ansökan med ”Mekanikingenjör R&D Product Maintenance”.


Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!