Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att utveckla nya eller förbättra befintliga skördaraggregat för våra avancerade skogsmaskiner. Tjänsten erbjuder ett varierat arbetsinnehåll där resultatet utgör en viktig del i våra system och produkter. Du kommer att ingå i en idérik avdelning där du deltar i utvecklingsprocessen av produkten - från idé till serieproduktion. Uppföljning sker både i egen testverksamhet och på fältet runt om i världen genom analys av testresultat och feedback från provvärdar.

Erfarenhet

Du är civil- eller högskoleingenjör med tidigare erfarenhet och goda kunskaper från konstruktions-arbete. Du har också ett stort intresse av att följa upp att dina konstruktioner fungerar i verkligheten, i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Då vi bl.a. använder verktyg som Catia V5/V6, ANSYS, MathWorks och Adams i vårt utvecklingsarbete värdesätts kunskap om dessa. Eftersom vi dessutom går mot en elektrifierad framtid anses även mekatroniska erfarenheter vara meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.
 
För mer information kontakta:

Fernando Rojas Tena, GM R&D Heads & Crane, 090-70 97 49, fernando.rojastena@komatsuforest.com
Skicka din ansökan senast den 15:e juni till: careers@komatsuforest.com
Märk ansökan: ”Mekanikkonstruktör R&D Heads & Cranes”
Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla. För oss är jämställdhet och mångfald en styrka som gör att vi växer och blir bättre tillsammans.