Arbetsuppgifter 

Vi söker mekanikkonstruktör med några års erfarenhet till vårt utvecklingsteam.

Arbetsuppgifterna handlar till största del om mekanisk konstruktion av våra avancerade skogsmaskiner. Tidvis kommer tjänsten också innebära arbete med hytt/förarmiljö beroende på vilka projekt som startas. Befattningen erbjuder ett varierat arbetsinnehåll där resultatet är en viktig del i vidareutvecklingen av våra system och produkter. Tjänsten innebär arbete med helmaskinslösningar, svetsade stålkonstruktioner samt maskinbearbetade detaljer kring chassi. Du kommer att vara delaktig i hela processen från prototyp till färdig produkt. 

Erfarenhet

Du är maskiningenjör med känsla för maskiner. Troligtvis är du civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har ett stort intresse och erfarenhet av att följa upp att dina konstruktioner fungerar i verkligheten i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Förutom ovan nämnda kunskaper och erfarenheter så värdesätter vi erfarenhet av skogsmaskinteknik, hållfasthetsanalyser samt svetsade utmattningsutsatta konstruktioner. Erfarenhet/kunskap inom mekatronik samt förarmiljö är också ett plus. 
 

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.

Ansökan

Skicka din ansökan senast 2022-01-10 till: careers@komatsuforest.com. Urval sker löpande.
Märk Ansökan: Mekanikkonstruktör R&D chassi

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla. För oss är jämställdhet och mångfald en styrka som gör att vi växer och blir bättre tillsammans.