Arbetsuppgifter
Du kommer att utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner, i huvudsak inne på verkstad, fältarbete förekommer. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning. Tjänsten innebär utöver servicearbete att avlasta och stötta upp reservdelssidan med både försäljning och lagerhantering.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som inser vikten av bra kundrelationer och hur man skapar dessa. Vidare arbetar du strukturerat och värdesätter ordning och reda på din arbetsplats.

Erfarenhet
Vi tror att du är en etablerad mekaniker med erfarenhet från tunga fordon eller skogsmaskiner. I och med att tjänsten är kombinerad mekaniker/reservdelsförsäljning ser vi gärna att du har någon form av erfarenhet från lagerhantering, försäljning eller inventering. Arbetet utförs i våra interna datasystem som används dagligen vilket innebär att god datavana är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen. Tjänsten kräver körkort minst B, grundkunskaper i el och hydraulik samt schemaläsning.
Det är meriterande om du har erfarenhet kring personcertifikat kategori V, Heta Arbeten, körkort BE, samt har svetskunskaper.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-30. Du skickar ditt CV och personliga brev till: sanna.lindberg@komatsuforest.com
Märk Ansökan med: Lycksele

Vi ser att jämställdhet och mångfald är en styrka därför ser vi gärna kvinnliga sökande för att uppnå en jämn könsfördelning i företaget.