Som materialplanerare inom Komatsu Forest kommer du att vara en del av en global och innovativ koncern där arbetet i huvudsak innebär att hantera den operativa anskaffningen av artiklar till eftermarknad, vilket innebär ansvar för behovsplanering, beställning och leveransbevakning. Du kommer agera som länk till våra leverantörer för att säkerställa att artiklar i lagersortimentet fasas in och ut ur lagret på ett kostnadseffektivt sätt. Du kommer att göra uppföljningar med relevanta analyser och statistik samt deltar i det regelbundna arbetet i att utveckla processer och rutiner. Arbetet innebär daglig kontakt med exempelvis ordermottagning, godsmottagning och inköp.
 
Vem söker vi?
Vi ser att du har en akademisk utbildning inom logistik alternativt motsvarande kunskaper förvärvade via erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden och system:
• Materialplanering
• Logistik
• Inköp
• ERP INFOR XA
• SYNCRON Inventory management
Som person är du affärsmässig, kommunikativ och har förmågan att se helheten. Vidare tror vi att du är en relationsskapande engagerad teamspelare, som motiveras av att bidra till både teamets och företagets utveckling och uppsatta mål. Du har en god förmåga att kommunicera både skriftligen och muntligen på svenska och engelska.

Din ansökan

Om du har frågor kring tjänsten går det bra att kontakta General Manager CSB Parts Elin Wennerholm, 072-147 12 01 eller elin.wennerholm@komatsuforest.com. Du är välkommen med din ansökan senast 14 Maj 2021 via careers@komatsuforest.com. Märk din ansökan med Materialplanerare i ärenderaden.

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla. För oss är jämställdhet och mångfald en styrka som gör att vi växer och blir bättre tillsammans.