Arbetsuppgifter

Som Logistikutvecklare kommer du att vara en del av en global och innovativ koncern, där du får arbeta med utveckling av logistiska flöden för reservdelar tillsammans med teamet inom Parts CSB. I din roll kommer du att arbeta med vårt centrallager för optimering av Inbound och Outbound samt optimering av logistik för våra globala säljbolag. Logistik inom Komatsu Forest CSB innebär att ständigt analysera, utmana, ta fram förbättringsförslag och implementera föreslagna förändringar för att möjliggöra hållbara resultat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Initiera, driva och följa upp globala projekt inom  lagerhantering, logistikplanering och ICT-system som optimerar flöden och processer. Syftet är att skapa bättre tillgänglighet, kvalitet, leveransprecision och kostnadsbesparingar
  • Medverka vid transportupphandlingar
  • Utveckla lagerhållningspolicys
  • Arbeta med framtagning och analys av ekonomiska rapporter
  • Utmana processer för att ständigt utveckla vårt sätt att arbeta och uppnå KPI: er
  • Super user för ICT-system gällande Parts processer i ERP och medföljande system

Tjänsten innebär resor både inrikes och utrikes samt kräver B-körkort. Erfarenhet

Vi ser att du som söker har civilekonom eller högskoleingenjörs utbildning med logistikinriktning eller lång arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är att du har erfarenhet inom INFOR XA, DYNAMICS AX, SYNCRON samt har god kunskap inom Microsoft.


Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker har en förmåga att se helheten och är affärsmässig. Vidare tror vi att du är en engagerad lagspelare, har en utåtriktad personlighet och trivs i mötet med kund. Du är en entreprenör som drivs av att bidra till både teamets och företagets utveckling och uppsatta mål. Som person är du relationsskapande och har god kommunikativ förmåga. För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du har en mycket god förmåga att kommunicera både skriftligen och muntligen på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.


Ansökan

Vid frågor kontakta: General Manager Elin Wennerholm 072-147 12 01 eller via e-post: elin.wennerholm@komatsuforest.com.
Skicka ditt CV och personliga brev till: careers@komatsuforest.com senast 2020-03-01. Märk ansökan med ”Logistikutvecklare Parts CSB”