Arbetsuppgifter

Gruppen Teknisk support och Utbildning inom CSB har till huvuduppgift att ge teknisk support till tekniker och utbilda produktutbildare på våra säljbolag/importörer världen över. Du kommer ingå i ett team med fokus på maskiner för kortvirkesmetoden. För att effektivt minimera stilleståndstiden för kunden har du ett tydligt fokus på att kunskap dokumenteras på lättförståeligt sätt och sprids inom service-organisationen. Du kommer koordinera aktiviteterna för support & utbildning inom produktområdet tillsammans med ditt team, motsvarande funktioner i säljbolag och interna funktioner. Du fungerar som länk mellan Marknad-QA-CSB-R&D för produktområdet, ser över att krav och behov i utbildningsprogram och kunskapsdatabaser uppfylls. Du kommer även arbeta med att skapa utbildningsmaterial och tillsammans med våra tekniker och specialister arbetar du med lösningar på problem och skapar problemlösningar till våra kunskapsdatabaser. Arbetet innebär kontakter och resor både nationellt och internationellt. Du kommer också delta i det arbete som pågår med att utveckla och implementera framtidens plattformar och metoder för utbildning och support av Komatsu Forest produkter. 


Erfarenhet

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå inom relevant område eller annan motsvarande förvärvad kompetens. Erfarenhet av projektledning/planering i kombination med bred teknisk kunskap ger dig bra förutsättningar att passa in i rollen.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är initiativrik med en öppen, positiv och lösningsorienterad personlighet. I arbetet är du duktig på att strukturera, analysera och prioritera behov. Att starta upp projekt, planera, följa upp och avrapportera känns naturligt och självklart för dig. Du har lätt för att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är bekväm med att tala inför grupp, har lätt för att skapa förtroende för långsiktiga samarbeten. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är en förutsättning för denna tjänst. Erfarenhet eller utbildning i projektledning, utbildning och/eller skoglig verksamhet anses som meriterande.


Ansökan

För mer information om tjänsten, kontakta Peter Carlsson på +46 90-70 95 13 eller peter.carlsson@komatsuforest.com. Skicka in din ansökan senast 2019-10-11 till humanresources@komatsuforest.com. Märk ansökan ” Koordinator, CSB”

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla.