Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna handlar till största del om mekanisk konstruktion av våra avancerade skogsmaskiner. Befattningen erbjuder ett varierat arbetsinnehåll där resultatet är en viktig del i vidareutvecklingen av våra system och produkter. Tjänsten innebär arbete med helmaskinslösningar, svetsade stålkonstruktioner samt maskinbearbetade detaljer. Du kommer också vara delaktig i uppföljning, verifiering  och utvärdering av nya koncept och system där dessa testas på fältet runt om i världen genom analys av testresultat och feedback från provvärdar.

Erfarenhet
Troligtvis är du civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet av främst mekanisk konstruktion men även erfarenhet av konstruktion och utveckling av hydraulsystem, främst då mobila, är meriterande. Du har också ett stort intresse av att följa upp att dina konstruktioner fungerar i verkligheten i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet.

Förutom ovan nämnda kunskaper och erfarenheter så värdesätter vi erfarenhet av skogsmaskinteknik, hållfasthetsanalyser samt svetsade utmattningsutsatta konstruktioner.

Personliga egenskaper
Du en person med känsla för maskiner och är engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.
 
För mer information kontakta:
Tommy Englund, GM R&D Technology,  090-70 95 43, tommy.englund@komatsuforest.com

Skicka din ansökan senast den 25 augusti till: humanresources@komatsuforest.com
Märk ansökan;”Konstruktör R&D Teknik”

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla.