Komatsu Forest har beslutat att hålla sin produktion helt eller delvis stängd mellan 2020-04-13 till och med 2020-06-21 på grund av effekterna av Coronapandemin. Vi kommer att stänga vår produktion helt under tre veckor, därefter avser vi att stegvist öka produktionen. Vår produktionsplan förutsätter dock att våra leverantörer kan starta upp sin produktion enligt plan och att restriktioner för smittspridning tillåter det.Om du har beställt en ny maskin kan ditt leveransdatum påverkas. I den här ovanliga situationen kommer det att vara svårare att ge leveransdatum. Den bästa leveransprognos kommer du att få i kontakt med din säljare.

Våra verkstäder och återförsäljare gör tillsammans sitt yttersta för att kunna fortsätta att serva dig som kund på ett säkert sätt. Som kund uppmanar vi dig att kontakta din verkstad eller återförsäljare för hjälp och för att ta reda på hur verksamhet ser ut just nu eftersom läget ständigt förändras. Vi kommer att göra det vi kan för att på ett säkert sätt hålla uppe den mest nödvändiga verksamheten för våra kunder. Vi kommer att bedriva service och reparationer i den utsträckning som situationen och tillgången möjliggör. Allt eftersom vi har mer information kommer vi att informera via vår hemsida och om du har frågor uppmuntrar vi dig att kontakta din säljare eller din verkstad.
 

Mars 26, 2020

Under rådande omständigheter har vi vidtagit en rad åtgärder för att kunna fortsätta bedriva den dagliga verksamheten och stötta skogsentreprenörer runt om i landet. Tillsammans har vi ett ansvar att hålla skogsbruket igång.

Våra anläggningar håller öppet som vanligt men vi följer aktuella restriktioner angående god handhygien, distans i personliga möten och vi är alla väldigt försiktiga. Vi försöker minimera den personliga kontakten och håller därför dörrarna till våra verkstäder stängda för utomstående, endast butiken är öppen. Vi ber er därför att kontakta oss via telefon eller e-post i första hand.

Just nu kan vi leverera reservdelar precis som vanligt. Beställda delar hämtas på angiven plats på verkstaden. För din och andras säkerhet kan du med fördel beställa dina delar till en dropbox nära dig. Hör av dig så ser vi hur vi kan hjälpa till!

Service och reparationer utförs i så stor utsträckning som möjligt som vanligt, men vi ber er hålla den personliga distansen.

Tack för att du visar hänsyn!