Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna handlar till största del om att förbättra befintliga hydraulsystem samt utveckla nya hydraulsystem i våra avancerade fordon. Befattningen erbjuder ett varierat arbetsinnehåll där resultatet är en viktig del i vidareutvecklingen av våra system och produkter. Du kommer arbeta med helmaskinslösningar samt vara delaktig i hela processen från prototyp till färdig produkt.

 

Erfarenhet

Vi söker en hydraulikkonstruktör med några års erfarenhet men om du är mekanikkonstruktör med stort intresse för hydraulik så är det också mycket intressant. Du är i grunden ingenjör med goda kunskaper och erfarenhet av konstruktion/utveckling av hydraulsystem, främst mobila. Kunskaper och erfarenhet av mekanisk konstruktion är även meriterande. Du har ett stort intresse och erfarenhet av att följa upp att dina konstruktioner fungerar i verkligheten i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Förutom ovan nämnda kunskaper och erfarenheter så värdesätter vi erfarenhet av skogsmaskinteknik.


Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.

Ansökan

Skicka din ansökan senast 2022-01-10 till: careers@komatsuforest.com. Urval sker löpande. 
Märk Ansökan: Hydraulikkonstruktör

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla. För oss är jämställdhet och mångfald en styrka som gör att vi växer och blir bättre tillsammans.