Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna handlar till största del om att förbättra befintliga samt utveckla nya hydraulsystem i våra avancerade fordon. Befattningen erbjuder ett varierat arbetsinnehåll där resultatet är en viktig del i vidare-utvecklingen av våra system och produkter. Tjänsten innebär arbete med helmaskinslösningar och du kommer att vara delaktig i hela processen från prototyp till färdig produkt.


Erfarenhet

Du är ingenjör med goda kunskaper och erfarenhet av konstruktion/utveckling av hydraulsystem, främst mobila. Kunskaper och erfarenhet av mekanisk konstruktion är väldigt meriterande. Du har ett stort intresse och erfarenhet av att följa upp att dina konstruktioner fungerar i verkligheten i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Förutom ovan nämnda kunskaper och erfarenheter så värdesätter vi erfarenhet av skogsmaskinteknik.


Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.

För mer information, kontakta: John Pääkkönen, GM R&D Chassi, 090-70 93 41, john.paakkonen@komatsuforest.com

Skicka din ansökan senast den 12:e augusti till: humanresources@komatsuforest.com
Märk ansökan; ”Hydraulik/mekanikkonstruktör”

Vi anser att jämställdhet och mångfald är en styrka, därför ser vi gärna kvinnliga sökande för att uppnå en jämn könsfördelning i företaget