Arbetsuppgifter
Vi söker en ERP-specialist med erfarenhet av Business Intelligence. Som ERP-specialist tillhör du vår Business system gruppering inom ICT-avdelningen. I rollen som ERP-specialist arbetar du främst med att förvalta våra ERP-system, Business Intelligence och kringliggande system. Du arbetar med att effektivisera och standardisera användningen av affärssystem, applikationer, BI och integrationer. Du ingår som en central del i vår förvaltnings- och supportorganisation för att fånga och förstå verksamhetens krav. Ditt fokusområde kommer att vara manufacturing.

Erfarenhet
Mångårig erfarenhet av IT system och systemförvaltning samt erfarenhet av BI. Önskvärt med erfarenhet från manufacturing, dock ej ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med god initiativförmåga som kan fatta och genomdriva beslut. Du är noggrann med känsla för ordning och reda samt har en god kommunikativ förmåga och på ett pedagogiskt sätt kan förklara för användare och övriga intressenter. Du är serviceinriktad och trivs i mötet med människor.

Ansökan
Urval sker löpande. Du skickar din ansökan till: careers@komatsuforest.com senast 2022-05-29.
Märk ansökan: ERP-specialist

Frågor om tjänsten besvaras av Malin Gustafsson: malin.gustafsson@komatsuforest.com


Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!