Arbetsuppgifter
Som ERP-specialist tillhör du vår Business system-gruppering inom ICT-avdelningen. Som ERP-specialist arbetar du främst med att förvalta våra ERP-system. Du arbetar med att effektivisera och standardisera användningen av affärssystem och applikationer, övervakning av integrationer samt ger avancerat stöd och support till övriga funktioner. Du ingår som en central del i vår förvaltnings- och supportorganisation för att fånga och förstå verksamhetens krav. Du kommer att involveras i många av företagets processer så som tillverkning, inköp och försäljning.

Profil
Vi tror att du har en akademisk utbildning inom IT-området, eller så har du motsvarande kunskaper genom tidigare erfarenheter. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av IT system och systemförvaltning. Önskvärt med erfarenhet av integrationsverktyg samt erfarenhet från tillverkande industri. Extra meriterande är erfarenhet av Infor XA.

Vi söker dig med god initiativförmåga som kan fatta och genomdriva beslut. Du är noggrann med känsla för ordning och reda samt har en god kommunikativ förmåga och kan på ett pedagogiskt sätt förklara IT-relaterade frågor för användare och övriga intressenter. Du är serviceinriktad och trivs i mötet med människor.

För denna tjänst behöver du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort.

Vilka är vi på ICT?
Vår ICT-avdelning finns vid huvudkontoret i Umeå och tillsammans ansvarar avdelningen för drift och support av IT-miljön för hela koncernen. Avdelningen har en central roll i att möjliggöra vår globala tillväxt, utveckling och samverkan inom bolaget.

ICT-avdelningens primära uppdrag är att stödja samtliga delar av verksamheten utifrån de behov som finns nu och i framtiden samt att säkerställa en stabil och säker driftsmiljö.

Avdelningen arbetar med allt ifrån användarsupport till IT-produktionsmiljö. Systemutveckling görs i samverkan med de olika verksamhetsgrenarna i koncernen. I verksamheten finns många olika system både "onsite", i egna serverhallar och i molnet. Vi samverkar med flera olika externa partners för att hantera utveckling och support.

Ansökan
Urval sker löpande. Du skickar din ansökan till: careers@komatsuforest.com senast 2022-11-30.
Märk ansökan: ERP-specialist med fokus på tillverkningsprocesser


Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!