Arbetsuppgifter
Vill du arbeta med ny och spännande teknik i skogsbrukets absoluta framkant? Trivs du i en miljö där engagemang, samarbete och delaktighet värderas högt? Hos oss kommer du få möjlighet att utvecklas personligt men också kunna påverka teknikval och innovativa lösningar för framtidens skogsbruk .

I tjänsten som elektronikutvecklare på R&D Styrsystem arbetar du med ny- och vidareutveckling av elektronikenheter, styrsystem och styrdatorer till skogsmaskinerna. Din roll spänner över flera kompetenser såsom analog och digital elektronikkonstruktion med tillhörande verifiering, felsökning samt mjukvaruutveckling.

Ditt arbetsområde sträcker sig från konceptframtagning, prototypframställning och slutligen till färdig produkt med användarvänliga funktioner, hög kvalitet och till ett högt kundvärde.

Vi tillämpar en agil metodik tillsammans med produktägare och vår marknadsavdelning och du kommer att verifiera och utvärdera resultatet av ditt arbete genom ett nära samarbete med vår testverksamhet.

Hos oss ingår du i en grupp med öppen atmosfär där vi hjälper varandra att utvecklas. Vårt mångsidiga team spänner över kompetenser som elektronikutveckling, embedded-utveckling, windows-utveckling och web-utveckling. Vår samarbetsinriktade och breda kompetensbas gör att du kommer få möjlighet att utvecklas på både ett personligt och tekniskt plan.

Profil
Personliga egenskaper värderas högt. Är du nyfiken, engagerad och villig att lära så kommer du i vår grupp ha stora utvecklingsmöjligheter. Som person är du positiv, van att ta egna initiativ samt är strukturerad. Du trivs att arbeta i team och har god förmåga att kommunicera internt och externt. Vidare delar du gärna med dig av din kunskap samt lär av andra för att sprida kompetens och utveckla teamet.

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom elektronikkonstruktion och har några års erfarenhet inom området. Meriterande, men inte nödvändigt, är om du har erfarenhet av något av följande: Funktionell säkerhet, Altium, EMC, radiokonstruktion, programmering (C, C++, C#) och utveckling av mjukvara.

Nationella och internationella kontakter ingår också som en naturlig del i arbetet vilket gör det viktigt att du obehindrat kommunicerar på svenska och engelska.

Ansökan
Urval sker löpande. Du skickar din ansökan senast 2022-08-31 till: careers@komatsuforest.com
Märk din ansökan: Elektronikkonstruktör med mjukvaruerfarenhet

Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!