Du är en erfaren elektronikkonstruktör, sugen på att framgent ta stort systemansvar för hårdvaran och i samarbete med övriga kollegor ta fram nya konstruktioner. I vårt företag är beslutsvägarna snabba och utvecklingstakten hög. Som konstruktör är du med hela vägen från tanke till produktion och därefter underhåll.

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med flerårig konstruktionserfarenhet av elektronik, gärna för mobila maskiner. Vi ser även med fördel att du har erfarenhet av hårdvarunära mjukvaruutveckling för inbyggda system i C, samt utveckling av testmjukvara.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person är du positiv, självständig, strukturerad och van att ta egna initiativ. Det är viktigt att du tycker om problemlösning, är nyfiken på ny teknik och nya metoder samt tar ett helhetsansvar för att nå gemensamt uppsatta mål. Du trivs att arbeta i team och har också god förmåga att kommunicera internt och mot externa partners.

Internationella kontakter med tillhörande kunskapsutbyte ingår också som en naturlig del i dina projekt där bra språkförståelse är en viktig komponent.

En naturlig del av arbetet är att bli förtrogen med komplexa skogsmaskiners mekanik och hydraulik och att komma ut i skogen för att testa och se resultatet av ditt arbete.

För mer information kontakta Tomas Nygren 090-70 95 18 eller via e-post: tomas.nygren@komatsuforest.com.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden, då de flesta av våra anställda i Umeå är män. Komatsu Forest AB arbetar för att uppnå jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen.

Fackliga representanter:

Unionen, Kurt Berg 090-70 93 20, kurt.berg@komatsuforest.com
Halvard Olderlund, 090-70 95 65 halvard.olderlund@komatsuforest.com

Maila din ansökan, senast 2020-06-07 till; careers@komatsuforest.com.

Välkommen med din ansökan!