Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär framför allt att utveckla nya eller förbättra befintliga kundanpassningar i våra avancerade fordon. Teamet du kommer att ingå i utvecklar även produktionshjälpmedel och fixturer till vår nya fabrik. Befattningen erbjuder ett varierat arbetsinnehåll där du ges möjlighet att planera och driva ditt eget arbete i projektform.
Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen, från förstudie till verifiering och uppföljning av nya lösningar.

Din profil

Du är ingenjör med goda kunskaper och erfarenhet av utveckling av mekaniska konstruktioner. Du har ett stort intresse av att följa upp dina konstruktioner i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet i utmanande miljöer. En naturlig del av arbetet är att tillsammans med leverantörer och kunder finna effektiva lösningar för våra produkter. Du bör ha en god analytisk förmåga samt kunna arbeta metodiskt och strukturerat.
Vi söker dig med stort driv som uppskattar att samarbeta. Du kommer att ingå ett team som strävar efter att ständigt förbättra arbetsprocessen och skapa ett bra arbetsklimat där alla kan utvecklas och trivas. 

Ansökan

Skicka din ansökan senast 2022-01-31 till: careers@komatsuforest.com
Märk Ansökan:  "Designingenjör PDC"
Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.
Välkommen med din ansökan!