Arbetsuppgifter

Befattningen innebär att i linje med företagets utvecklingsplaner, leda medarbetare och avdelningens arbete kring produktutveckling och resursfördelning till projekt och FoU-uppdrag i nära samarbete med övriga Chefer, Teknikledare och Projektledare. Du ingår i ledningsgruppen för R&D och ansvarar för avdelningens budget och ekonomi, och rapporterar till R&D enhetschef. Du samverkar med övriga R&D funktioner och avdelningar inom företaget och medverkar till att utveckla arbetssätt kring process, teknik och ledning. Vi söker en resultatorienterad person med ett starkt driv.


Erfarenhet

Du är Civilingenjör med bakgrund inom konstruktion/utveckling av mobila maskinsystem med tyngdpunkt på Styrsystem. Meriterande om du har erfarenhet av ledarskap inom teknikutveckling eller liknande område.


Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.


Ansökan skickas till:

humanresources@komatsuforest.com

För frågor, kontakta: Erik Nilsson, VP R&D, erik.nilsson@komatsuforest.com.

Skicka din ansökan senast den 24:e oktober.

Vi anser att jämställdhet och mångfald är en styrka och därför ser vi gärna kvinnliga sökande för att uppnå en jämn könsfördelning i företaget