Arbetsuppgifter
Som el­-konstruktör kommer du att vara med och ansvara för nykonstruktion och underhåll av våra maskiner med avseende på elkablage och elkomponenter. Till dina arbetsuppgifter hör allt från CAD och elkonstruktionsarbete till beräkning, utredning, modulritningar och kostnadsberäkning. Du blir en del av ett team som arbetar mestadels i projektform. Du kommer till största del arbeta inne på kontoret men fältarbete för verifiering av egna konstruktioner ingår. Leverantörs- och kundbesök sker också.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och intresserad av att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.

Erfarenhet
Vi tror att du är utbildad Civilingenjör/högskoleingenjör med inriktningen elkonstruktion. Du har ett par års erfarenhet av liknande roll, helst med mobila maskiner. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i 2D CAD. Kunskap och erfarenheter inom mekatronik, 3D CAD och elektronikkonstruktion är också mycket meriterande.
 
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-08-09.
Du skickar ditt CV och personliga brev till: careers@komatsuforest.com
Märk ansökan med: ”24V elkonstruktör R&D chassi”
Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla.