Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inom R&D Control System, en grupp inom Utvecklingsavdelningen. Arbetet innebär framtagning av el systemet i maskin och innefattar el-schema, kabelritning och montage-/reservdels-ritningar.  I jobbet ingår att samarbeta med övriga grenar inom konstruktion för att få till en bra helhetslösning samt test av de framtagna kablagen på maskinerna. Du kommer att arbeta i projekt nära projektledare, testledare, övriga konstruktörer och teknikledare.

 

Erfarenhet

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör med en erfarenhet från arbete med mobila maskiner och dess el-schema. Kunskap i 3D cad program och el-dragning i maskiner är ett plus.. Du har ett stort intresse och erfarenhet av att följa upp att dina konstruktioner fungerar i verkligheten i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Förutom ovan nämnda kunskaper och erfarenheter så värdesätter vi erfarenhet av skogsmaskinteknik.

Som person är du strukturerad och har ett stort mått av noggrannhet. Du kan skilja väsentligheter från oväsentligheter och även presentera dina resultat för andra på ett tydligt och lättbegripligt sätt.

Du är en självgående och är inte rädd för praktiskt arbete.


Goda kunskaper i engelska är viktigt - ytterligare språk kan vara en merit.

 

För mer information kontakta:

Peter Assarsson, GM R&D Styrsystem

090-70 95 18  peter.assarsson@komatsuforest.com

 

Skicka din ansökan senast den 31:e december till;

humanresources@komatsuforest.com

 

Märk ansökan; ”24 V konstruktör”

 

Vi anser att jämställdhet och mångfald är en styrka därför ser vi gärna kvinnliga sökande för att uppnå en jämn könsfördelning i företaget.