Arbetsuppgifter

Att arbeta som kundansvarig innebär det att du i mötet med kunden ska fånga upp och tillgodose dennes behov. Du har ansvar på verkstaden i Mora med allt vad det innebär. Allt från att ha ordning och reda, beställa reservdelar och tillsammans med mekanikerna på verkstaden planera och samordna det dagliga arbetet. Praktiskt betyder det att arbeta i våra affärssystem med arbetsorder och faktureringsunderlag.

Erfarenhet

Vi söker dig som har någon erfarenhet av fordons- eller skogsarbete och som inser vikten av bra kundrelationer och hur man skapar dessa. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en ledarroll där man ansvarar för den dagliga verksamheten.
 

Personliga egenskaper

Du trivs med att skapa goda relationer båda internt som externt, samt att få människor att arbeta mot ett gemensamt mål. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

B körkort samt god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi har valt att samarbeta med Clockwork i denna rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök på www.clockworkpersonal.se senast den 2017-12-22. För mer information kontakta rekryteringskonsult Patrik Eriksson på 073-351 27 49 eller patrik.eriksson@clwork.se

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten