Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att ge teknisk support och även utbildning till våra servicetekniker inom våra säljbolag och återförsäljare världen över. Arbetet innebär många kontakter både nationellt och internationellt. Du kommer också delta i det förändringsarbete som drivs av CSB med ökat fokus på eftermarknad inom Komatsu Forest. För att lyckas i arbetet krävs att du har en bred produktkunskap och ett logiskt tänkande gällande felsökning.


Erfarenhet

Vi söker dig som har en teknisk grundutbildning på högskolenivå eller annan motsvarande förvärvad kunskap. Med en bred teknisk kunskap inom framförallt styrsystem men även hydraulik och mekanik har du bra förutsättningar att passa in i rollen.


Personliga egenskaper

Du har lätt för att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.  Att ta egna initiativ, anpassa dig efter olika förutsättningar samt att fullfölja projekt du startat upp är en självklarhet för dig. Du är utåtriktad och lyhörd, har lätt för att skapa förtroende.

I arbetet förekommer resor nationellt och internationellt.

Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är en förutsättning för denna tjänst. Erfarenhet eller utbildning i pedagogik/retorik anses som meriterande.


Ansökan

För mer information om tjänsten, kontakta Joacim Henningsson på joacim.henningsson@komatsuforest.com. Skicka in din ansökan senast 2018-05-20 till humanresources@komatsuforest.com.

Märk ansökan ”Tekniker CSB”