Arbetsuppgifter

Utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner, både i fält och verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning. Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten.

Erfarenhet

Du ska ha gått minst gymnasium med inriktning på fordon eller maskinteknik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Meriterande med erfarenhet från skogsmaskinbranschen eller tunga fordon. Körkort, minst typ B.

Personliga egenskaper

Som person är du en driven och serviceinriktad mekaniker. Du är van att hantera kunder i ditt vardagliga arbete och har hög grad av kvalitetsmedvetenhet och servicenivå. Du kommer arbeta såväl ensam ute hos kunderna samt i verkstadslokalen beroende på vilken service som skall utföras.

Ansökan

I denna rekrytering har Komatsu Forest AB valt att samarbeta med Konsultia. Upplysningar om tjänsten lämnas av Andreas Widmark på Konsultia, telefon 072-517 26 12

Sista ansökningsdag: 9 januari 2018.
Ansök här: http://konsultia.se/annonser/899/

Vi ser att jämställdhet och mångfald är en styrka, därför ser vi gärna kvinnliga sökande för att uppnå en jämn könsfördelning i företaget.