Arbetsuppgifter

Som löne- och personaladministratör kommer du att ha en viktig roll för våra medarbetare. Vi vill att våra kollegor ska känna sig trygga och ditt ansvar är att hålla lönesystemet uppdaterat enligt gällande avtal och lagar. Denna roll innehåller även personalrelaterade frågor såsom rehabilitering, vara företagets representant i droggruppen och matrådet samt introduktioner för nyanställda. Personalavdelningen består av fyra personer och vi har en långsiktig omtanke som genomsyrar vårt arbetssätt där fokus är att stödja medarbetare, chefer och ledare.

Du kommer att arbeta med lönesystemet Agda PS och kommer att vara backup till vår löneadministratör om situationen kräver det. HR-avdelningen jobbar nära verksamheten och du kommer dagligen att ha kontakter med medarbetare och chefer från hela verksamheten. Arbetsuppgifterna varierar i omfång och innehåll på en trevlig arbetsplats. Du ska kunna hantera arbetsuppgifter av varierande komplexitet och innehåll då andra typer av arbetsuppgifter inom området kan förekomma.

Erfarenhet

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot personalfrågor och lön eller likvärdig utbildning. Vi ser att du har en flerårig erfarenhet av att arbeta med löner och systemadministration i lönesystem, meriterande om du har jobbat i Agda PS. Arbetet kräver att du har en hög integritet, är kommunikativ, noggrann och tycker om att arbeta under eget ansvar. Du har god datavana och hanterar både svenska och engelska i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vid frågor kontakta; Petter Sundqvist petter.sundqvist@komatsuforest.com

Välkommen med din ansökan och CV senast 180325 till: humanresources@komatsuforest.com
Märk ansökan med: ”Löne- och personaladministratör”

Obs; ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonseringsdatum löper ut.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare i samband med rekryteringen.