En ny generation skotare

Vår senaste generation skotare har unika fördelar. Tillsammans med informationssystem och proaktivt underhåll får du ännu bättre förutsättningar att arbeta snabbare, mer effektivt och öka din produktivitet.

Komatsu 875 with a great reach

Effektiva

I denna skotargeneration handlar allt om effektivitet. Imponerande lastkapacitet, starka kranar med lång räckvidd och marknadsledande köregenskaper. En kraftfull drivlina för maximalt vridmoment vid låga varvtal.
Komatsu 855 engine

Servicevänliga

Skotarna har tagit ett stort steg framåt när det gäller service. Serviceluckor och kontrollpunkter är strategisk placerade för maximal åtkomst, vilket möjliggör snabbt och enkelt dagligt underhåll.
View from inside the cab, steering

Användarvänliga

Effektivitet handlar även om användarvänlighet. Med ny läcker design, är detta inbyggt. Effektiv maskinkontroll. Kraftfull, lättbegriplig produktionsbevakning. Och smarta lösningar som gör arbete och underhåll lättare än någonsin.

Komatsu 855 with Comfort Ride

Komfort

Komatsu är känt för god ergonomi och komfort. Ett koncept som vi hela tiden utvecklar och förbättrar. En förvånansvärt rymlig hytt, i alla riktningar. En marknadsledande hyttfjädring. Och kommunikation som gör din arbetsplats till en verkligt modern arbetsplats.
Komatsu 855 with full load

Kvalitet

Skotarna förkroppsligar varje aspekt av kvalitet. Robusta och väldesignade ramar. Tillförlitliga komponenter och teknologi. Tillsammans med vårt servicekoncept och ett unikt utbud av reservdelar och tillbehör, är detta skotare som verkligen levererar.