Köp mer och kapa priset

Sågsvärd och kedjor

10 %, 15% eller 20% rabatt. Du väljer själv.

Just nu har vi storköpsrabatt på sågsvärd och sågkedjor. Vi ger dig upp till 20 procent rabatt på hela köpet när du köper valfria Komatsu sågsvärd och Komatsu sågkedjor.

Våra sågsvärd har unik stabilitet, optimerade kedjespår och effektiv smörjning. Sågkedjorna är extremt slitstarka med lång livslängd. Ett garanterat lönsamt val.

För bästa möjliga resultat, använd Komatsu Forest SCO Natura. Vår sågkedjeolja SCO Natura har uppgraderats med en ny formel och nya egenskaper, vilket ger bättre smörjning och vidhäftning samt förbättrade antioxidant-egenskaper.


Swords and chains service in forest

SÅGSVÄRD OCH KEDJOR

Snabba och säkra kap

Snabba och säkra kap är viktigt för att uppnå en hög produktivitet och kvalitet. Och det är precis vad du får när du väljer sågsvärd och kedjor ur ProSelect-sortimentet.

För att kapet ska kunna utföras effektivt och säkert måste sågsvärdet och kedjan fungera bra tillsammans. Det är anledningen till att vi har utvecklat och noggrant testat dessa produkter så att de ska fungera perfekt tillsammans, och det är därför som endast dessa utvalda sågsvärd och kedjor får bära kvalitetsmärkningen ProSelect.

När du väljer sågsvärd och kedjor från Komatsu kan du känna dig säker på att både funktionen och hållbarheten är bästa möjliga. Dessutom ger dem färre kapningssprickor och minimerad risk för kedjeskott. Ett enkelt val.