Passa på! Byt ut din sågutrustning

20% rabatt på Komatsu sågutrustning hela maj

Öka lönsamheten med ny sågutrustning. Just nu har vi 20% rabatt på sågsvärd, sågkedjor och drev.

Snabb och säker kapning är nödvändig för att hålla hög produktivitet och rätt kvalitet. Sågutrustning från vårt ProSelect-sortiment är det självklara valet för våra aggregat. Då får du kedjor, svärd och drev med maximal funktionalitet och bästa tänkbara hållbarhet. Ett garanterat lönsamt val.
Swords and chains service in forest

SÅGSVÄRD OCH KEDJOR

Snabba och säkra kap

Snabba och säkra kap är viktigt för att uppnå en hög produktivitet och kvalitet. Och det är precis vad du får när du väljer sågsvärd och kedjor ur ProSelect-sortimentet.

För att kapet ska kunna utföras effektivt och säkert måste sågsvärdet och kedjan fungera bra tillsammans. Det är anledningen till att vi har utvecklat och noggrant testat dessa produkter så att de ska fungera perfekt tillsammans, och det är därför som endast dessa utvalda sågsvärd och kedjor får bära kvalitetsmärkningen ProSelect.

När du väljer sågsvärd och kedjor från Komatsu kan du känna dig säker på att både funktionen och hållbarheten är bästa möjliga. Dessutom ger dem färre kapningssprickor och minimerad risk för kedjeskott. Ett enkelt val.