Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår till största delen att utveckla nya eller förbättra de befintliga systemen i våra avancerade fordon. Befattningen erbjuder ett varierat arbetsinnehåll där resultatet är en viktig del i vidareutvecklingen av våra system och produkter. Du kommer också vara delaktig i uppföljning, verifiering och utvärdering av nya koncept och system där dessa testas på fältet runt om i världen genom analys av testresultat och feedback från provvärdar.

Erfarenhet
Du är en ingenjör med goda kunskaper i både mekanisk konstruktion och konstruktion/utveckling av hydraulsystem, främst då mobila. Du har också ett stort intresse av att följa upp att dina konstruktioner fungerar i verkligheten i en bransch med hårda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Förutom ovan nämnda kunskaper och erfarenheter så värdesätter vi erfarenhet av skogsmaskinteknik, hållfasthetsanalyser samt svetsade utmattningsutsatta konstruktioner.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och sugen på att arbeta i en kreativ miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling. Du är initiativrik, analytisk och strukturerad samt har god förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt samt minst B-körkort.  

Ansökan
För mer information kontakta: Tommy Englund, GM R&D Technology, 090-70 95 43, tommy.englund@komatsuforest.com
Skicka ditt CV och personliga brev till: humanresources@komatsuforest.com senast den 25 Augusti 2017.
Vi ser att jämställdhet och mångfald är en styrka och därför ser vi gärna kvinnliga sökande för att uppnå en jämn könsfördelning i företaget.